Kenalan Cinta

Saturday, January 23, 2010

My Nuffnang, My Earning, My Star.....Bla Bla!!!



Emm...hari ni terasa nk cerita psl Nuffnang je.
Yelah, spjg join Nuffnang tk de satu post psl Nuffnang kat sini.

So...hari ni kita tinjau pkembangan Nuffnang blog sy ni.
Entah mcm mn ya...ada ok ke tak??
So far..bolehlah tahan.
Tapi still tk dpt nk setanding otai2 kita yg dah terror gila tu.

Opp...ni bukan nk tunjuk2 tp skdr bg perangsang utk junior blogger yg bminat dlm dunia blog & ingin menambah poket money.
Wpun tak byk tp oklah juga.

Emmm...utk seminggu ni...nilah analisa pgunjung ke blog 'Bicara Sentuhan Cinta'
Taklah ramai pun...tk sampai 200 pgunjung shari pun.
Tp syukurlah juga....kan!!




Target di minggu2 akan dtg, haraplah sampai 200 pgunjung shari.
Kenalah usaha lebih ni.


Ni pula star2 Nuffnang....hanya skyscraper je full star.
Target utk ni...nk penuhkan semua.
Mudah-mudahan lah...akan dtg...hehehe.


Yg plg sy sayang kat Nuffnang ni ialah bg..ehem ehem..
Buffered earning kat blog ni......syukurlah btambah rezeki sy.
TQ Nuffnang...lain kali bg byk lagi ok.

Utk blogger yg baru bjinak dgn Nuffnang ni.
Haraplah bsabar, anda pasti akan dpt buffered earning suatu hari nanti.
Tp tk tahu bilalah.
Cara nak dpt buffered earning ni, sy tak tahulah.
Kena tanya pakar2 kita kat luar sana tu.

Oklah...mls nk bla bla byk....kita chow dulu....bye2

SELAMAT B'BLOGWALKING SEMUA

10 comments:

emencer said...

congrats..jeles tgk!sy nye analytic graph tak pernah smpai 50,,,kdg2 putus asa,,,,

cr3ap said...

Wow. 100 plus a day is a lot. I don't think I ever reach 30 perday also. :D

Regards from cr3ap
http://cr3ap85.blogspot.com/

Admin said...

tq for drop by...jgn putus asa...usaha lg.

ezzati said...

congrats..rmai tu :)

Faarihin said...

singgah sini tuan umah...
saya pun baru join komuniti ni..
sy punya lagilah.. sket aje yg datang... huhuhu.. (^__^)

kisahsensasi said...

pergh ... skycraper - full star tue.... n biler ade buffered tue sure lebih masyukkk

IxoR@ said...

usaha tangga kejayaan....

rajin blogwalking tau!

:D

Admin said...

ok..tq semua..sama2 usaha k

ieyza said...

adoiii...jelesnyerr akk tgk..akk punyer visitor pun tak seramai nie...sadis tol laaaa..nway..tahniah untuk kamu...

p/s:tolong undi utk akk yer..macehhh

三杯雞Sam said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Blog Widget by LinkWithin