Kenalan Cinta

Saturday, March 20, 2010

Rahsia Punggung...Emm Yang Mana Satu Saya Ya?

Credit: Google

Hehe..hari ni nk myingkap rahsia punggung pula. Jom sama2 terokai rahsianya.
Punggung dan paha merupakan pusat segala pergerakan badan. Ia menentukan cara kita bergerak memajukan diri kita dalam kehidupan. Terdapat 5 bentuk punggung dan paha iaitu seimbang, bulat, rata, besar dan tinggi. Yang mana satu anda?? Emmm...sy tak pasti sy punya mn satu..hehe2.
  
Seimbang

Paha dan punggungnya seimbang ini tidak terlalu besar,tidak terlalu kecil, tidak terlalu bulat dan tidak terlalu rata. Pemiliknya dikatakan seorang yang tenang dan pemurah. Bakal ibu dan bapa yang baik. Seorang ibu yang sangat penyayang.Seorang bapa yang jelas pemikiran ke mana hala tuju keluarganya dan sangat berjaya dalam kerjayanya. Perjalanan hidup teratur tanpa banyak masalah dan stabil.

Bulat

Individu yang mempunyai punggung yang bulat adalah seseorang yang berjiwa kental, bersemangat, pandai mengawal perbelanjaan, suka bersosial dan boleh bergaul dengan sesiapa sahaja. Kuat mengharungi segala cabaran hidup sama ada cabaran yang baik atau yang buruk.

Tinggi

Punggung tinggi ke atas. Orang ini dikatakan mempunyai daya seks yang sangat tinggi. Sangat disukai ramai. Tidak kisah dengan kata-kata negatif orang lain. Hatinya tidak mudah sensitif dengan kata-kata yang diluahkan orang lain. Suka berseronok. Orang ini suka membuat sesuatu mengikut hati dan perasaan bukan fikiran menyebabkannya sukar mendapat status tinggi dalam masyarakat.
 
Besar

Pemilik punggung besar dan paha besar seorang yang romantik. Subur. Sihat. Penuh rasacinta. Sanggup melakukan apa sahaja demi mencapai cita-cita. Ceria,pemurah dan bijak menguruskan kewangan. Baginya tidak ada yang mustahil. Segalanya boleh diatasi. Jenis ˜no problem". Sentiasa mengukur kejayaan diri dengan jumlah harta dan wang yang mampu dikumpulkan.
 
Rata

Punggungnya rata atau hampir sama rata dengan badan. Ia melambangkan empunya diri yang lurus, bijak dan terlalu idealistik. Tidak pandai mencari peluang berniaga. Jika perempuan, ia dikatakan tidak subur dan tidak mempunyai anak lebih dari satu. Tidak mempunyai perancangan masa depan yang jelas. Terlalu berserah kepada keadaan tanpa ada insiatif untuk memajukan diri.

4 comments:

Sendra said...

jujur,saya suka perempuan yang berpunggung seksi dan menggiurkan...punggung yang panjang dan tidak terlalu bersar dan tidak terlalu flat!

Admin said...

kesukaan lelaki..hahaha...apa best tgk punggung perempuan yek..

Nurul Harun said...

hahahahahhh...

**gelak goleng2

fortrue said...

admin : jawapannya adalah kerana p**g**g gurl itu flexible + lentik..huahuahuahuahua

Blog Widget by LinkWithin