Kenalan Cinta

Saturday, April 17, 2010

Bicara My Nuffnang, My Earning, My Star....Bla Bla


Lama dah tk bicara tentang My Nuffnang, My Earning & My Star utk blog Bicara Sentuhan Cinta ni ye. Asyik cerita pasal cinta dan hubungan sesama manusia saja. Kadang2 selit psl pkembangan blog ni sepanjang bsama Nuffnang ok juga. Taklah boring sangat.


Sekurang2nya pkongsian info mgenai pkembangan blog ni serba sedikit menarik minat org utk berblog or semangat utk dpt lebih poket money dari Nuffnang yg baik hati ini. 


Pmulaan tahun ni, agak menarik & rasanya ramai blogger kita yg dah dpt merasa duit Nuffnang ni. Bukan saja mdpt limpahan rezeki melalui buffered earning. Malah melalui instant cash project aplha juga. 





Siapa yg mgikuti instants cash project aplha dari week 1 hingga tkini, week 7 & mjadi salah sorg yg btuah dlm kelompok 100 org blogger. Pasti dah meraih byk earning dr Nuffnang...kan? Bertuahnya badan..he3. Rasanya esok ada topik baru lagi. Siapa cepat post, pasti akan dapat punya. Yelah, sekarang ramai blogger yg dah tahu. So, peluang nk dapat agak tipis. Bgantung pd rezeki masing2.



Bagi yg ikut serta event Gatsby Deodorant Street Fair smlm pasti mbawa pulang byk hadiahkan. Saya terjah bbrp blog blogger lain. Rata2 mereka mdpt habuan lumayan melalui event tersebut. Yg menariknya event ini sudah terlakar dalam Malaysia Book Of Record kerana satu2nya Blooger Gathering yg tbesar setakat ini, dengan kehadiran seramai 518 orang blogger. Ramai tu. Tahniah kpd Nuffnang & Gatsby atas kejayaan mrk mganjurkan event tsebut. Di harap di ms akan dtg ada program sebegini lg. Bg memeriahkan dunia maya kita.


Ok...cukup bla bla psl semua tu. Kita fokuskan pd pkembangan blog Bicara Sentuhan Cinta stakat minggu ini. Tidak byk berubah dr 1st post saya mgenai blog ni pd bulan Jan'10 lepas. Nk tgk post saya tu...clik sini ye: My Nuffnang, My Earning, My Star.....Bla Bla!!! 




Bilangan pgunjung ke blog ini, nampaknya ada peningkatan sikit. Cuma blum sampai ke tahap 200 org pgunjung tp kira oklah ada org nk terjah blog saya yg pinky ni. Di masa2 akan dtg, harap dpt mcecah 200 org pgunjung. Tp kena rajin post & blogwalkinglah jawabnya.



Inilah my star utk blog ni. Nampak tu, dah btambah kilauan starnya. Syukurlah ye. Semua ni jasa baik pgunjung blog Bicara Sentuhan Cinta ni. Kalau tak, taklah dpt kilauan star mcm ni. Harapan update yg akan dtg makin btambah star tu semua. Penuh 3 ruang kosong tu. Doa2kanlah ye!



Sekarang nikan hangat psl buffered earning. Ramai blogger yg dulu tk dpt sudah dpt. Biasalah musim durian runtuh. Harap bterusanlah hendaknya. Blog saya ni pun tk tkecuali. Stakat ni ada 3 buffered earning yg msh lg aktif. Yang dah jd metered earning tu, saya tk tunjukkanlah....ye! So, bagi yg bminat dgn iklan2 yg menarik kalbu tu. Terjahlah kalau sudi. Yg penting jgn main2 clik ok. Nanti kena marah dgn Nuffnang pula. The end...tu sajalah buat kali ni....nk tidolah pula..he3.

2 comments:

nursarah said...

betul2, ramai dah yg dapat B.E ni sejak beberapa minggu lepas email amaran tu. maybe nuffnang semakin baik hati dengan bloggers sebab klik abuse dah dibendung..=)

Admin said...

maybe jugalah...tp syukur semua dpt..hehe

Blog Widget by LinkWithin